Waardering na afsluiten traject

28 maart 2024

Na een lange periode van intensief contact en betrokkenheid nemen onze (ambulant) hulpverleners na het afsluiten van een hulpverleningstraject weer afscheid van cliënten en hun ouders/verzorgers. Als blijk van dankbaarheid en waardering ontvangen onze hulpverleners af en toe een mooi geschenk.

Zo ook onze collega Rick Zondervan. Hij ontving afgelopen week wel een heel bijzonder afscheidscadeau van een gezin waar hij Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling heeft geboden. De vader van het gezin gaf Rick zijn zelfgemaakte ''Geef me de 5- Mustang'' cadeau. Op deze manier bracht vader zijn eigen hobby samen met die van Rick.

De woorden van vader: ''Jouw hulp, kennis, kunde en vriendelijkheid hebben ons heel wat gebracht het afgelopen half jaar. Daar zijn we echt onwijs blij mee''.
Nadat Rick een half jaar op de bijrijdersstoel mocht zitten kan het gezin nu weer zelfstandig verder rijden en richting geven aan hun leven.

Terug naar overzicht