Licentiehouder Geef me de 5

Als organisatie zijn we er trots op dat we officieel licentiehouder zijn van de wetenschappelijk onderbouwde Geef me de 5 methodiek.

Geef me de 5 is een methodiek die speciaal is ontwikkeld voor mensen met een autismespectrumstoornis (ASS) en kan bovendien ingezet worden voor iedereen die extra duidelijkheid nodig heeft. Het doel van de methodiek is om mensen met ASS zoveel mogelijk hun leven te leren leven in plaats van te overleven.


De methodiek Geef me de 5 je helemaal eigen maken kost tijd. Onze medewerkers, licentiehouders en trainers worden dan ook intensief door mij geschoold.

- Colette de Bruin, ontwikkelaar Geef me de 5 methodiek

 

De methodiek leert opvoeders, hulpverleners en docenten om de manier van denken van iemand met ASS te begrijpen en op hem af te stemmen waardoor alles voor hem duidelijk en voorspelbaar wordt en er rust ontstaat.

Geef me de 5 is een zeer praktische methodiek die voor ieder individu op maat gemaakt kan worden en in elke context past. 

Het hele team van Slimmerik is geschoold in de methodiek en gebruikt deze bij al onze vormen van hulp. Naast de Geef me de 5 methodiek zetten we ook andere effectief bewezen interventies in.

Boeken Geef me de 5

Wil je meer informatie over Geef me de 5?

Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen