Samenwerking met Geef me de 5 uitgebreid!

25 januari 2024

Afgelopen woensdag na afloop van de indrukwekkende lezing ‘Auti-communicatie verbindt’ in Drachten hebben Colette de Bruin en Erik Velstra de handtekeningen gezet onder een nieuwe overeenkomst.

Door deze nieuwe overeenkomst krijgen wij het vertrouwen en de mogelijkheid om bij onze hulpverleningstrajecten de oudercursus Geef me de 5 toe te voegen. Op deze wijze kunnen wij tijdens onze wachttijd al een start maken met hulp bieden d.m.v. deze uitgebreide cursus waardoor ouders/verzorgers al snel kennis en vaardigheden leren die ze direct kunnen toepassen.

Een mooie bijkomstigheid is dat er tijdens deze cursus lotgenotencontact ontstaat met andere ouders/verzorgers, wat vanuit hen een regelmatig gehoorde wens is.

En niet geheel onbelangrijk:
Deze vorm zorgt daarnaast voor een kostenreductie voor de gemeentes aangezien we de basis van Geef me de 5 in groepsvorm aan kunnen bieden. Hierdoor kunnen we bij de (ambulante)trajecten het 'algemene deel' overslaan en direct verder met alle specifieke hulpvragen van het gezin en het op maat inzetten van de Geef me de 5 methodiek en andere interventies. De duur van deze trajecten zal daardoor korter worden.

Een mooie ontwikkeling waar we erg blij mee zijn en wat een win-winsituatie voor alle partijen is. Helaas vraagt dit vanuit ons nog wel de nodige uitwerking/voorbereiding. De planning is dat we dit vanaf het derde kwartaal in 2024 kunnen aanbieden. Kijk hier alvast voor meer informatie.

Naast deze oudercursus kunnen we nu ook de officiële SKJ geaccrediteerde Geef me de 5 cursussen aan ons nieuwe personeel aanbieden en in ons eigen netwerk lezingen verzorgen en Geef me de 5 boeken verkopen.

 
 
Terug naar overzicht