Boer zoekt vrouw

27 oktober 2023

Boer zoekt vrouw (of Slimmerik! 😉) Hebben jullie onze collega Marijke al zien stralen op televisie? Marijke is namelijk al een aantal zondagen te zien in het tv-programma ‘Boer zoekt Vrouw Europa’.

Toen ze boer Richard op tv voorbij zag komen dacht ze: "Wat een leuke en positieve man!"
Ze heeft de stoute schoenen aangetrokken en een filmpje van zichzelf ingestuurd. Ze was blij verrast toen ze hoorde dat ze uitgekozen was en Richard mocht gaan ontmoeten bij de speeddates. Tijdens de speeddates wist ze Richard nieuwsgierig te maken waarna hij haar graag meenam naar de dag-date. Tijdens de dag-date maakte Marijke indruk op de mountainbike en was te zien dat ze lol hadden tijdens het uitoefenen van mime-gebaren. Uiteindelijk mocht Marijke samen met nog twee vrouwen Richard achternareizen naar zijn mooie plek in Slowakije. We hebben afgelopen zondag kunnen zien dat ze nog steeds kans maakt om het hart van Richard te veroveren.
Zijn jullie net zo benieuwd als wij hoe dit afloopt? Kijk dan zondagavond naar de nieuwste aflevering van Boer zoekt Vrouw Europa om 20.25 uur op NPO 1.
Wij als haar collega’s van Slimmerik gunnen haar de liefde en hebben bewondering voor haar deelname aan het programma, maar hopen natuurlijk stiekem dat ze in Friesland blijft omdat we haar niet willen missen als collega!
 

Terug naar overzicht