Tweedaagse 2023

13 oktober 2023

Met het gehele team van Slimmerik hebben we een tweedaagse in Dwingeloo gehad. Deze twee dagen stonden in het teken van verbinding, kennisverrijking, (werk)geluk, teambuilding, plezier en ontspanning.

Het team stond een uitgebreid programma te wachten na een gastvrij ontvangst bij Landhotel de Borken. Een aantal van onze orthopedagogen hebben aanvullende uitleg gegeven over (classificerende) diagnostiek.
In de middag werd onze kennis verrijkt met een lezing van Dr. Fabiënne Naber over ‘gehechtheid en autisme’ en in de avond een interactieve presentatie van gastspreker Merijn Ruis over ‘(werk)geluk’.

Vanochtend na het ontbijt hebben we de teambuildingsactiviteit ‘HELP, de directeur is ontvoerd’ gedaan. De directeur werd ontvoerd en het was aan de collega’s om hem in groepjes te zoeken en uiteindelijk te bevrijden. Onderweg moesten ze daarbij diverse (foto)opdrachten uitvoeren in de prachtige omgeving van Dwingeloo.
Na een aantal uren is de directeur gelukkig weer bevrijd en kan hij maandag weer aan het werk.

Deze dagen werden we op het gebied van de eten en drinken goed verzorgd door de medewerkers van het hotel.

Terug naar overzicht