Startbijeenkomst team Slimmerik

5 september 2023

De zomervakantie is voor de meeste collega’s van Slimmerik weer achter de rug. Gelukkig is iedereen weer heelhuids teruggekomen nadat ze over de hele wereld hun vakantie hebben gevierd.

Na deze periode is het fijn om elkaar als collega’s weer te zien, vakantieverhalen te delen en daarnaast met elkaar een aantal inhoudelijke thema’s voor de komende periode te bespreken. Ieder jaar doen we daarom een startbijeenkomst met het gehele team van Slimmerik. 

Tijdens deze ochtend hebben we uitgebreid koffie & thee gedronken, op een interactieve manier een vakantiequiz/polls gedaan d.m.v. mobiele telefoons en zijn er een aantal ontwikkelingen en belangrijke punten besproken. 

Daarnaast hadden we een waardevolle bijdrage van onze ervaringsdeskundige Marc die een presentatie gaf over zijn functie en de mooie successen die het afgelopen jaar daarmee al behaald zijn en hoe we dit verder kunnen uitbouwen.

Terug naar overzicht