Michelle Bulthuis

November5_50.jpeg
  • Functie: Autismedeskundige
  • E-mail: michelle@slimmerik-ondersteuning.nl
  • Telefoonnummer: 058-845 95 74/ 06- 285 78 448
  • SKJ geregistreerd jeugd- en gezinsprofessional 160000346

In 2018 heb ik mijn diploma voor Sociaal Pedagogische Hulpverlening in ontvangst mogen nemen. Tijdens deze opleiding ben ik werkzaam geweest als persoonlijk begeleider binnen een intensieve begeleidingsgroep. Hier heb ik jongvolwassenen met ASS begeleid bij een veilige- en gestructureerde leefomgeving.
Het opbouwen van een vertrouwensband en het bieden van ondersteuning op maat is voor mij, als professional, erg belangrijk.
Na deze opleiding heb ik ervoor gekozen om mij verder te verdiepen in de ontwikkeling van het kind. Dit is reden dat ik een nieuwe opleiding ben gestart. Hierdoor weet ik dat een kind zich op zijn of haar eigen manier ontwikkelt en welke ondersteuning hierin passend is.

Ik ben ervan overtuigd dat deze methodiek doeltreffend is en bijdraagt aan duidelijkheid. Het geeft mij veel voldoening om deze duidelijkheid bij zoveel mogelijk kinderen en gezinnen bij te brengen.
- Michelle Bulthuis, Autismedeskundige

Daarnaast heb ik ervaring opgedaan als ambulant begeleidster bij gezinnen met diverse hulpvragen. Het ingang zetten van leerprocessen en het behalen van doelen is iets wat mij veel motivatie geeft binnen dit werkveld.
Mijn werkervaring met kinderen heb ik opgedaan in het buitenland (Malta) Hier was ik verantwoordelijk voor het bedenken en inzetten van een passende dag structuur binnen de respijtzorg.

Ik heb ervoor gekozen om mijn focus te leggen op het ambulant werken met de methodiek Geef me de 5. Deze methodiek geeft inzicht in het ASS en sluit aan bij wat iemand nodig heeft.

Ik ben ervan overtuigd dat deze methodiek doeltreffend is en bijdraagt aan duidelijkheid. Het geeft mij veel voldoening om deze duidelijkheid bij zoveel mogelijk kinderen en gezinnen bij te brengen.

Werkervaring:

  • Vier jaar als woonbegeleidster binnen een intensieve begeleidingsgroep
  • Één jaar als begeleidster binnen de respijtzorg voor jongeren op Malta
  • Één jaar als ambulant begeleidster bij gezinnen
  • Één jaar als begeleidster bij jongvolwassenen met ASS in combinatie met ‘’Geef me de 5’’
  • Autismedeskundige bij Slimmerik.

Verder kennismaken?

Contact