Martin Tromp

Slimmerik177.jpg
  • Functie: Autismedeskundige/ Gezinsbehandelaar IAG / Systeem Therapeutisch Medewerker
  • Aandachtsfunctionaris Huiselijk Geweld en Kindermishandeling
  • E-mail: martin@slimmerik-ondersteuning.nl
  • Telefoonnummer: 058-845 95 74/ 06-404 82 097
  • SKJ geregistreerd jeugd- en gezinsprofessional 140003780

Ik ben Martin Tromp. Binnen Slimmerik ben ik vier dagen werkzaam als IAG-gezinsbehandelaar en ook doe ik kennismakingsgesprekken. In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn gezin of kan je mij vinden op de voetbalvelden van de plaatselijke voetbalvereniging. 

Welke ervaring heb je in je rugzak gestopt voor je bij Slimmerik aan de slag bent gegaan?
Ik ben 15 jaar werkzaam geweest binnen residentiële groepen waar jongeren tussen de 12 en 18 jaar met stoornissen, gedragsproblemen en verschillende problematieken voor een bepaalde tijd wonen en behandeld worden. Door het werken met de doelgroep in combinatie met de opleiding SPH en het volgen van verschillende cursussen heb ik veel geleerd en ervaring opgedaan in de jeugdzorg 

Wat heeft je doen besluiten bij Slimmerik te komen werken?
Ik heb ervoor gekozen om als autismedeskundige binnen het team van Slimmerik aan de slag te gaan, omdat ik graag kinderen en gezinnen in hun eigen omgeving wil ondersteunen. Daarnaast spreekt de manier van denken van mensen met autisme mij erg aan. Ik vind het fantastisch om met deze doelgroep te mogen werken. 

Ik hoop tijdens mijn werk mijn kennis met betrekking tot ASS over te brengen op de gezinnen waardoor er binnen de gezinnen meer rust ontstaat. 
- Martin Tromp, Autismedeskundige

Welke eigenschap (of welke spreuk) kenmerkt jou als hulpverlener/persoon?
Door de jaren heen ben ik erachter gekomen dat ik vaak een speciale klik heb met jongeren met autisme. Ik denk dat dit mede komt doordat ik in mijn benadering duidelijk ben en veel structuur biedt. 

Wat hoop je te bereiken in je werk?
Ik hoop tijdens mijn werk mijn kennis met betrekking tot ASS over te brengen op de gezinnen waardoor er binnen de gezinnen meer rust ontstaat. 

Waar ben je in je vrije tijd zoal te vinden?
In mijn vrije tijd ben ik graag thuis bij mijn gezin. Verder vind ik het leuk om te gamen. Ook ben ik graag te vinden op de voetbalvelden. Daarnaast sta ik bekend om mijn sneakers. Ik ben gek op allemaal verschillende sneakers en draag het liefst elke dag een ander paar. 

Wat staat er op jouw bucketlist?
Het lijkt mij fascinerend om mee te mogen maken hoe het is in New York. Ik zou hier graag samen met mijn gezin een reis naar toe willen maken. 

 

 

 

Verder kennismaken?

Contact