Diana Bos

Slimmerikdecember6klein.jpg
  • Functie: Administratief medewerker
  • E-mail: administratie@slimmerik-ondersteuning.nl
  • Telefoonnummer: 058-845 95 74

Na het behalen van mijn Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) diploma in 2006, heb ik met veel plezier vijf jaar gewerkt als pedagogische hulpverlener binnen de jeugdhulpverlening. Ik heb ervaring opgedaan binnen de residentiële hulpverlening en de dagbehandeling.

In 2011 heb ik de overstap gemaakt naar de functie administratie- servicedesk medewerker binnen de jeugdhulpverlening. Op diverse afdelingen heb ik mogen ondersteunen in het hulpverleningsproces en de administratie welke daarbij hoort. Van aanmelding tot sluiting was ik op de achtergrond betrokken bij de hulpverleningstrajecten.

Vanuit mijn gezin en mijn omgeving ben ik bekend met autisme. Uit ervaring weet ik dat het fijn is als er hulp geboden wordt die je verder brengt.
- Diana Bos, administratief medewerker

Ik heb het als meerwaarde ervaren om eerst als hulpverlener aan de slag te zijn geweest en daarna op de administratie. Mijn kwaliteiten liggen in het dienstverlenend zijn en hierdoor zowel cliënten als hulpverleners te ondersteunen en zo verder op weg te helpen. 

Vanuit mijn gezin en mijn omgeving ben ik bekend met autisme. Uit ervaring weet ik dat het fijn is als er hulp geboden wordt die je verder brengt. Ik ben bekend met de methodiek 'Geef me de 5', onder andere door lezingen en boeken van Colette de Bruin. 

Een mensen-mens met oog voor anderen zo kan ik mijzelf het beste omschrijven. Door mijn open luisterhouding maak ik makkelijk contact, ik houd van organiseren en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel. 

Bij Slimmerik voer ik administratieve taken uit en bied ondersteuning waar nodig.

Werkervaring:

  • Vijf jaar Pedagogische hulpverlener binnen Residentiële crisis, observatie en behandelgroepen en dagbehandeling.
  • Zes jaar Secretariaatsmedewerker bij een Jeugdhulpverlenings organisatie.
  • Drie jaar Servicedesk medewerker bij de Jeugdhulp Academie.
  • Administratief medewerker bij Slimmerik.

Verder kennismaken?

Contact