Denise Kroes

Slimmerik193.jpg
  • Functie: Autismedeskundige / Systeem Therapeutisch Medewerker / Groepsbehandelaar
  • E-mail: denise@slimmerik-ondersteuning.nl
  • Telefoonnummer: 058-845 95 74/ 06-340 65 728
  • SKJ geregistreerd jeugd- en gezinsprofessional 100023421

Mijn naam is Denise Kroes. Ik ben woonachtig in een klein dorpje in Friesland samen met mijn vriend en zoontje. Ik hou van gezelligheid en ontspanning maar een uitdaging aangaan past ook bij mij! Zo was ik twee jaar geleden ieder weekend aan het klussen om ons huisje te verbouwen naar onze wens. 

Welke ervaring heb je in je rugzak gestopt voor je bij Slimmerik aan de slag bent gegaan?
Al 3 jaar mag ik mij autismedeskundige noemen en ga ik met veel plezier naar mijn werk. Voor Slimmerik was ik werkzaam op een kinderdagcentra. Hier werkte ik voornamelijk op de ‘structuurgroep’. Het begeleiden en ondersteunen van kinderen met kenmerken van autisme variërend in leeftijd van 0 tot 6 jaar.

Wat heeft je doen besluiten bij Slimmerik te komen werken?
Mijn ‘autisme rugzak’ was al goed gevuld, maar ik had zo’n grote interesse voor deze doelgroep en wilde graag meer leren/weten over de breinwerking van autisme. Ik zag dat Slimmerik met de Geef me de 5 methodiek werkte en heb besloten om een sprong in het diepe te wagen en ben gaan solliciteren. 

Iedereen is uniek! Deze denkwijze neem ik mee in het contact met jongeren en ik hoop dat kinderen en jongeren op deze manier zichzelf kunnen zijn en vanuit daar kunnen groeien.
- Denise Kroes, Autismedeskundige

Welke eigenschap (of welke spreuk) kenmerkt jou als hulpverlener/persoon?
Iedereen is uniek! 

Wat hoop je te bereiken in je werk?
Bovenstaande denkwijze neem ik mee in het contact met jongeren en ik hoop dat kinderen en jongeren op deze manier zichzelf kunnen zijn en vanuit daar kunnen groeien. Daarnaast vind ik persoonlijk ‘werkplezier’ ook heel belangrijk. Hier streef ik dan ook naar in mijn werk. 

Waar ben je in je vrije tijd zoal te vinden?
Om mijn hoofd leeg te maken maak ik graag een lange wandeling met mijn zoontje of doe ik mee aan een lesje bodypump. Gezellige uitjes met vriendinnen doe ik heel graag, maar daarnaast ben ik een huismus die het heerlijk vindt om een miniserie in een weekend uit te kijken. 

Welke gewoonte zou je graag af willen leren of juist eigen willen maken? 
Een gewoonte welke ik mezelf (meer) eigen zou willen maken is om (meer) dankbaar te  zijn van de kleine dingen in mijn dag en dit op te schrijven. 

Wat staat er op jouw bucketlist?
Een activiteit op mijn bucketlist is het reizen met een camperbusje door Europa met mijn gezin!

 

 

 

Verder kennismaken?

Contact