Denise Kroes

Slimmerik193.jpg
  • Functie: Autisme deskundige
  • E-mail: denise@slimmerik-ondersteuning.nl
  • Telefoonnummer: 058-845 95 74/ 06-340 65 728
  • SKJ geregistreerd jeugd- en gezinsprofessional 100023421

In het jaar 2017 heb ik mijn opleiding Pedagogiek afgerond en ben ik als pedagoog het werkveld in gegaan. De eerste twee jaar ben ik als persoonlijk begeleider aan de slag gegaan bij een behandelcentrum voor kinderen met een speciale ondersteuningsbehoefte. Binnen het behandelcentrum heb ik op verschillende behandelgroepen gewerkt, waaronder de structuurgroep.

Elk kind is uniek! Voor ieder kind is het belangrijk dat hij of zij gelukkig en gewaardeerd zal worden om wie hij of zij is. Op deze manier kan een kind zichzelf het beste ontplooien. 
- Denise Kroes, Autisme deskundige

Deze groep biedt ondersteuning aan kinderen met ASS of kenmerken van ASS. Ik zorgde ervoor dat de kinderen een plezierige dagbesteding hadden, maar ik keek ook wat het kind nodig had om kleine stapjes te kunnen zetten. 

Elk kind is uniek! Voor ieder kind is het belangrijk dat hij of zij gelukkig en gewaardeerd zal worden om wie hij of zij is. Op deze manier kan een kind zichzelf het beste ontplooien.

Tijdens mijn opleiding, maar ook op de werkvloer heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van kinderen en jongeren met verschillende ondersteuningsbehoeften en is mijn affiniteit met ASS problematiek gegroeid. Ik heb ervoor gekozen om bij Slimmerik aan de slag te gaan als Autisme Deskundige om zo nog gerichter kinderen met ASS te kunnen helpen.

Met de Geef me de 5 methodiek wil ik kinderen, jongeren en ouders de ondersteuning bieden die ze nodig hebben.

Werkervaring:

  • Twee jaar als persoonlijk begeleider bij een behandelcentrum voor kinderen en jongeren met een speciale ondersteuningsbehoefte.
  • Begeleider bij Team 050.
  • Autisme deskundige bij Slimmerik.

 

Verder kennismaken?

Contact