Alinde Velstra

Slimmerikmei40.jpg
  • Functie: Administratief medewerker 
  • E-mail: administratie@slimmerik-ondersteuning.nl
  • Telefoonnummer: 058-845 95 74

Na het behalen van de Pabo opleiding en de HBO opleiding tourisme management heb ik eerst een aantal jaren met plezier gewerkt in de toerisme sector als touroperator. Organiseren, plannen en overzicht houden zijn woorden die goed bij mij passen. 

Het volgen van de Geef me de 5 basiscursus veranderde mijn hele kijk op en kennis over autisme. Wat een verrassende eyeopeners! 
- Alinde Velstra, administratief medewerker

Vervolgens heb ik overstap gemaakt naar het werken in het basisonderwijs. Ik heb lesgegeven aan (combi) groepen in de midden- en bovenbouw.
Binnen het onderwijs maakte ik al snel kennis met de methodiek van Geef me de 5 en raakte ik zo enthousiast dat ik de basiscursus ben gaan volgen. Dit veranderde mijn hele kijk op en kennis over autisme. Wat een verrassende eyeopeners!

Door mezelf de basisvaardigheden van de methodiek eigen te maken ben ik kinderen met ASS of kenmerken daarvan beter gaan begrijpen en ben ik beter in staat om deze kinderen te kunnen ondersteunen op allerlei vlakken, door bijvoorbeeld meer structuur te bieden in de klas. De Geef me de 5 methodiek toepassen maakt echt verschil.

Natuurlijk werd mijn interesse voor kinderen met autisme nog meer aangewakkerd doordat Erik Velstra, mijn man, zijn eigen organisatie Slimmerik een aantal jaren geleden startte. Het is dan ook geen verrassende stap dat ik de keuze hebt gemaakt hem mee te gaan helpen om nog meer kinderen en gezinnen in Friesland de hulp te kunnen bieden die je ze zo gunt.
Ik neem onder andere de administratieve taken voor mijn rekening nemen en bied ondersteuning in het bedrijf waar nodig.

Werkervaring:

  • Drie jaar touroperator en reisleider.
  • Zes jaar lerares in het basisonderwijs.
  • Administratief medewerker bij Slimmerik.

Verder kennismaken?

Contact