Home » Voor wie » De kosten

De kosten

Hieronder vindt u het overzicht van de kosten die Slimmerik rekent. Veel ondersteuning is op maat en daarom hanteren wij een trajectprijs. De kosten kunt u betalen vanuit zorg in natura (ZIN), persoonsgebonden budget (PGB), passend onderwijsgelden of uit eigen middelen.

 

Slimmerik is gecontracteerde zorgaanbieder specialistische begeleiding jeugd bij alle gemeenten in Friesland. De gemeenten en huisartsen kunnen rechtstreeks verwijzen naar Slimmerik. Deze ondersteuning wordt vergoed via Zorg in Natura (ZIN).

Voor meer informatie kunt u naar uw gebiedsteam of huisarts gaan of contact met ons opnemen. Voor meer informatie over het PGB kunt u naar uw eigen gebiedsteam gaan of kijk op de website van de sociale verzekeringsbank.

 

Mocht u vragen hebben over het aanvragen een vergoeding voor onze ondersteuning, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u hier graag bij.

 


* Het afzeggen van een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren telefonisch of via de e-mail gedaan te worden. Indien de afspraak niet binnen 24 uur of helemaal niet wordt afgezegd, zijn wij genoodzaakt de kosten voor de geplande tijd bij u in rekening te brengen.

Aanbod Prijs
Kennismakingsgesprek (geheel vrijblijvend) Gratis
Ambulante ondersteuning thuis, op school of instelling Trajectprijs op maat
Maatjesgroepen (per kind of jongere) Trajectprijs op maat
Naschoolse ondersteuning (12 tot 18 jaar) Trajectprijs op maat
Rots en water training Op aanvraag
Huiswerkbegeleiding (plannen en organiseren) Trajectprijs op maat
Reiskosten buiten Leeuwarden € 0,19 cent per kilometer