Home » Team

Erik Velstra

Eigenaar, intaker en autisme deskundige.

In 2016 ben ik mijn eigen praktijk Slimmerik gestart naast mijn baan als leerkracht in het speciaal basisonderwijs in Leeuwarden. Naast het werk als leerkracht heb ik mij verder verdiept in autisme door onder andere de basiscursus en Post-HBO en licentie opleiding van ' Geef me de 5' in Doetinchem te volgen.

Door deze opleidingen en mijn werk in het (speciaal) basisonderwijs zag ik veel kinderen en ouders die behoefte hebben aan goede en praktische ondersteuning bij autisme.

Halverwege 2018 heb ik de keuze gemaakt om te stoppen als leerkracht om mij volledig te kunnen richten op Slimmerik en om aan de toenemende aanvraag te kunnen voldoen.

Geregistreerde jeugd- en gezinsprofessional          

registratienummer: 100022678


Greetje Wortman 

Functie: Autisme deskundige

Ik ben gestart in het regulier onderwijs in Noord-Holland. Na een verhuizing naar Friesland heb ik de stap gemaakt naar cluster 4 en speciaal basis onderwijs. Mijn hart ging al die jaren het meest uit naar de leerlingen, die extra zorg nodig hadden.

Niet voor niets dat ik Speciaal Onderwijs en Gedragsspecialisme ging studeren na de Pabo en tijdens mijn loopbaan in het onderwijs. 

De laatste zes jaar hebben kinderen met autisme en Geef me de 5 mijn hart gestolen,

mede door de cursussen en post-HBO en licentieopleiding van Geef me de 5 die ik heb gevolgd. Ik heb ervaren dat deze methode werkt en voor zoveel kinderen, jeugd, ouders, begeleiders en leerkrachten tot hulp kan zijn!

Geregistreerde jeugd- en gezinsprofessional          

registratienummer: