Home » Over Slimmerik » Recensies

Recensies

Reactie plaatsen

Reacties

Jannette Draaisma van Wijk
6 maanden geleden

Na een lange zoektocht en verschillende dingen te hebben geprobeerd, uiteindelijk bij Slimmerik terecht gekomen. Onze dochter gaat elke week met veel plezier naar de maatjesgroep. (en dat zegt heel wat!) Zowel Erik, Mirjam als Martin creƫerden snel een band met onze dochter. De sfeer is ongedwongen maar absoluut professioneel.
Ook wij als ouders kunnen met vragen bij ze terecht. Er is veel kennis en ervaring aanwezig waardoor de geboden hulp goed aansluit en ook resultaat oplevert.
Wij zijn er erg blij mee! Een aanrader voor alle ouders die een kind hebben met autisme en ondersteuning zoeken.

Marion Hoekstra
een jaar geleden

Erik komt sinds een aantal maanden bij ons thuis, wij krijgen ouderbegeleiding en onze zoon 1 op 1 begeleiding van Erik
Wij zijn erg tevreden en blij met Erik! Onze zoon vind de begeleiding ook fijn en ik merk ook dat hij zich helemaal op zijn gemak voelt!

Stichting ELF
2 jaar geleden

Ouders en begeleiders hebben genoten van een zeer waardevolle en leerzame lezing van Erik. Iedereen ging met een positief gevoel naar huis. Onze complimenten!

AIC Harlingen
2 jaar geleden

In de autismeweek hebben we mogen genieten van een mooie lezing. Erik had het goed verzorgd en we hebben van alle mensen mooie reacties gehad. We zijn met een goed en trots gevoel naar huis gegaan.

maaike pezy
3 jaar geleden

Wij zijn erg blij met de ondersteuning die we krijgen. Wij leren ons kind steeds beter begrijpen en we zien ons kind groeien in zijn ontwikkeling. Onze zoon heeft duidelijk een band opgebouwd met Erik en voelt zich gehoord en gezien want hij durft overal over te praten. Ook wij kunnen onze vragen neerleggen en gaan specifiek opzoek naar een oplossing voor onze zoon en geen algemene oplossing. Ik ben zeer positief en hoop nog veel bij te leren.

Rating: 4.5185185185185 sterren
27 stemmen