Home » Over Slimmerik » Geef me de 5

De methodiek Geef me de 5

Geef me de 5 is een methodiek, speciaal ontwikkeld voor mensen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) en kan bovendien ingezet worden voor iedereen die extra duidelijkheid nodig heeft. Het doel van de methodiek is om mensen met ASS zoveel mogelijk hun leven te leren leven in plaats van te overleven. De methodiek leert opvoeders, hulpverleners en docenten om de manier van denken van iemand met ASS te begrijpen en op hem af te stemmen waardoor alles voor hem duidelijk en voorspelbaar wordt en er rust ontstaat. Geef me de 5 is een zeer praktische methodiek die voor ieder individu op maat gemaakt kan worden en in elke context past.

Geef me de 5 is wetenschappelijk bewezen effectief, het is niet voor niets dat deze methodiek enorme bekendheid geniet. Al meer dan 75.000 mensen gebruiken Geef me de 5.


Kies alleen voor licentiehouders.

Slimmerik is de enige officiële licentiehouder van Geef me de 5 in Friesland die (ambulante) ondersteuning biedt.

Je bent enthousiast over de methodiek Geef me de 5 en je wilt graag:
- naar een lezing
- een cursus...
- deelnemen aan de post-hbo opleiding
- begeleiding
- onderwijs of dagbesteding voor je kind
Dit is allemaal mogelijk! Maar let er wel op dat de persoon of het bedrijf die dit aanbied een Geef me de 5 licentie heeft.

Colette de Bruin: “De methodiek Geef me de 5 je helemaal eigen maken kost tijd. Onze medewerkers, licentiehouders en trainers worden dan ook intensief door mij geschoold.“

Wij streven naar een aanbod wat bij jou past en je echt verder helpt en willen graag dat je weet waar je dat kan vinden.

Kijk op onderstaande website voor de licentiehouders van Geef me de 5.