Tweede locatie Slimmerik

16 juni 2022

In de voetbalwereld worden Heerenveen en Leeuwarden vaak als elkaars rivalen gezien, maar bij Slimmerik zullen deze twee plaatsen elkaar juist gaan versterken!

Vandaag heeft directeur Erik Velstra zijn handtekening gezet onder het huurcontract en daarmee is de huur van de tweede locatie een feit geworden.
Naast onze locatie in Leeuwarden zullen we in september een locatie in Heerenveen openen.
Door deze tweede locatie zijn we nog beter bereikbaar voor ouders, jeugdigen en samenwerkingspartners. Daarnaast zal het ook een tweede thuisbasis voor onze (ambulante) hulpverleners zijn.

Het pand zit op een prachtige plek aan De Opslach 65.
Het kantoorgebouw maakt onderdeel uit van de drie kantoorgebouwen genaamd "De Drie Tenoren". Door de unieke ligging langs de A32 is het erg goed bereikbaar.
Wij zullen daar te vinden zijn op de bovenste (6e) verdieping van het middelste gebouw. Ons balkon kijkt uit op de A32, dus zwaai vooral even als je langsrijdt en collega’s op het balkon ziet staan.
Het aanbod in Heerenveen zal deels anders worden dan op onze locatie in Leeuwarden.
We zullen op deze locatie naast onze hoofdactiviteit specialistische begeleiding ook diagnostiek & behandeling nog meer vorm gaan geven ter ondersteuning van onze specialistische begeleidingstrajecten.

Binnenkort volgen er diverse vacatures voor mooie functies op deze prachtige nieuwe locatie!

Interesse gewekt?
Houd onze website en social media de komende tijd goed in de gaten!
 

Terug naar overzicht