Prinses Anna in de blote billen

11 augustus 2020

Dit is Anna, Anna is een vrolijke jongedame die het liefst elke dag een prinsessenjurk draagt.

Op haar slaapkamer staat een grote kist waarin al haar mooie jurken zitten. Haar lievelingsjurk is roze, met grote rozen erop. Papa en mama vinden dat Anna ook gewone kleren moet dragen, maar dat wil Anna niet. ‘De gewone kleren doen pijn,’ zegt ze. Anna reageert overgevoelig op de naden en labeltjes in haar kleding, omdat haar hersenen de informatie dat het prikt of kriebelt, blijven doorgeven aan haar bewustzijn. Ze heeft daar dus continu last van. In het tweede boekje uit de streepjesserie ‘Prinses Anna in de blote billen’ leer je samen met je kind over deze kriebel en over hoe hiermee om te gaan.

Het boek kun je bestellen via deze link

Terug naar overzicht